miércoles, 27 de febrero de 2013

Missatge per als xiquets i les xiquetes de quart



“Estimats xiquets de 4rt del col.legi Domus de Godella:
Som  Mos i Ca, les mosques que un dia irrumpirem en la vostra classe, per a convidar-vos a entrar en el meravellós món de la música i la poesía. Ací vos portem un muntó de coses que pensem que vos servirán per aquesta interessant faena.
-         Em diuen Mos i soc la mosca gegant, jo vos  portaré poesies i cançons al meu interior, algunes vegades….
-          A mi em diuen Ca i soc la mosca xicoteta, jo vos portaré jocs de poesía i música que podeu fer en classe, algunes vegades…
Esteu molt atents i mireu-nos, mireu-nos  i estimeu-nos… cuideu-nos  i llegui-nos, vos sorprendrem de segur…

A l’interior de la caixa, també hi ha un conte. És un conte molt especial. Uns  xiquets i xiquetes  molt guapos, amb molta imaginació, amb molt de ritme i amb moltes ganes de compartir de  l’escoleta “la Llimera” , han volgut regalar-vos la seua originalitat:  El compte “Una mosca a l’escola”. Mireu-lo, escolteu-lo, imagineu-lo i dibuixeu-lo…
Voleu conéixer a aquests xiquets? Tot és possible!, penseu com podriem fer per a fer realitat aquest somni.
A la caixa hi ha també un barret molt divertit. La seua funció es il.luminar al poeta. Quan un xiquet o xiqueta es transforme en poeta, ha de portar el barret màgic per a transmetre la seua saviesa.
Una caixa de dos colors, vos farà d’ enllaç amb l’altra classe. 4rt A i B es deixaran missatges l’una a l’altra. Cada setmana estarà en una classe. Aquestos missatges deuen ser en vers. Quina emoció!!
L’espantamosques que voreu, és diferent, com tot lo bo d’aquest món, aquest espantamosques, en comptes d’espantar mosques, les atrau, i per aixó, no està malhumorat, perque se’n ha adonat de que espantar als demés no es bona cosa. Aquest amic vos servirá per a atraure idees. Qui tinga una idea, agafarà l’espantamosques i la compartirà amb tots, deprés la calsse, decidirà què fer amb una idea entre les mans.
El cd de Poemusica, no he d’ explicar-lo, ja canta i conta per sí mateix…, escolteu-lo i deixeu-vos captivar per les seues originals cançons. Amb elles podeu fer moltes activitats.
Recordeu que en la página web del cole, hi ha un blog on podeu seguir totes les merevelles que aneu fent. No vos el pergau i visiteu-lo.
Estem desitjant vore els vostres treballs. Si voleu ens veurem al concert de les mosques i els xiquets, però d’aixó ja parlarem.
Una forta abraçada per a tots!!!
Mos i Ca”












1 comentario: